Trekker ombouw

Trekker met een autolaadkranen afbouwen kunnen wij ook voor u verzorgen. Met of zonder de autolaadkraan. Zeer efficiƫnt gebruik maken van de ruimtes is belangrijk. Dat doen wij met RVS maatwerk kisten, zoals kettinglades ed.

Spatschermen in allerlei uitvoeringen, breedteborden, opberging stempelplaten of evenaar. Alles kunnen wij in samenspraak met u een plaats geven.

DSC06358  101 0280

DSC05468  DSC06735

Transportoplossingen

Voor elke vraag op het gebied van goederentransport moet u bij Stam Obdam zijn. Transportoplossingen zijn onze specialiteit. Neem bijvoorbeeld onze Roll-Over Systemen voor transport van grote lengte. Toepasbaar op standaard-, uitschuifbaar- en zwanenhals oplegger, motorwagen - en of aanhangwagen chassis.

Koggenlandtoernooi

koggenlandtoernooi 2019

Roll Over Systemen

Het Roll-Over systeem maakt het nu mogelijk om transport van grote lengte overdekt cq droog te kunnen vervoeren.

Kijk op onze speciale website www.roll-over.nl of informeer naar de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerking

Ook beschikken wij over een dochter onderneming. Dit is Stam Avenhorn. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het spuiten en beletteren van bedrijfswagens.

Storingsdienst

Storingsdienst:
0226-452543

Als u dit nummer belt krijgt u het telefoonnummer van de dienstdoende service monteur.