Aluminium snaplock

Aluminium snaplock is een vorm van gesloten opbouw, waarbij de wanden worden samengesteld van aluminium planken van 224 mm. De snaplock planken kunnen worden geleverd in een enkelwandige en een dubbelwandige uitvoering.
Over het algemeen wordt de enkelwandig uitvoering gebruikt. Door het gebruik van deze planken ontstaan aan de binnenzijde rechtopstaande ribben wat ideaal is om lat om lat betimmering aan te bevestigen.

Snaplock gesloten opbouwen zijn in diverse uitvoeringen en op maat leverbaar. Geheel naar uw wensen aangepast. 

6764-03  6764-10

4485-06  4485-08

Transportoplossingen

Voor elke vraag op het gebied van goederentransport moet u bij Stam Obdam zijn. Transportoplossingen zijn onze specialiteit. Neem bijvoorbeeld onze Roll-Over Systemen voor transport van grote lengte. Toepasbaar op standaard-, uitschuifbaar- en zwanenhals oplegger, motorwagen - en of aanhangwagen chassis.

Koggenlandtoernooi

koggenlandtoernooi 2019

Roll Over Systemen

Het Roll-Over systeem maakt het nu mogelijk om transport van grote lengte overdekt cq droog te kunnen vervoeren.

Kijk op onze speciale website www.roll-over.nl of informeer naar de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerking

Ook beschikken wij over een dochter onderneming. Dit is Stam Avenhorn. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het spuiten en beletteren van bedrijfswagens.

Storingsdienst

Storingsdienst:
0226-452543

Als u dit nummer belt krijgt u het telefoonnummer van de dienstdoende service monteur.