Open laadbak

Open laadbakken zijn voor Stam Obdam een steeds belangrijkere markt. Mede omdat wij dealer zijn van Fassi autolaadkranen.
U kunt dus voor zowel de kraan als de open laadbak bij ons terecht wat u een groot voordeel geeft, omdat u dan voor beide produkten met een partij te maken heeft.

Open laadbakken zijn vaak heel complex en worden veelal voor speciaal vervoer ingezet. Ook moet er vaak veel gereedschap mee en hulp materiaal.
Stam Obdam heeft hier veel ervaring mee en bouwt de laadbak in overleg met u zeer efficient op. Met een zo laag mogelijke vloerhoogte, opbergkisten, uitschuifbare breedte borden, zwaailampen, twistlocks enz.

Wat u ook wilt, wij kunnen het leveren. Vraag naar onze mogelijkheden.

P1030610  R10144-04

4852-04  7121-05

P1040208

Transportoplossingen

Voor elke vraag op het gebied van goederentransport moet u bij Stam Obdam zijn. Transportoplossingen zijn onze specialiteit. Neem bijvoorbeeld onze Roll-Over Systemen voor transport van grote lengte. Toepasbaar op standaard-, uitschuifbaar- en zwanenhals oplegger, motorwagen - en of aanhangwagen chassis.

Koggenlandtoernooi

koggenlandtoernooi 2019

Roll Over Systemen

Het Roll-Over systeem maakt het nu mogelijk om transport van grote lengte overdekt cq droog te kunnen vervoeren.

Kijk op onze speciale website www.roll-over.nl of informeer naar de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerking

Ook beschikken wij over een dochter onderneming. Dit is Stam Avenhorn. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het spuiten en beletteren van bedrijfswagens.

Storingsdienst

Storingsdienst:
0226-452543

Als u dit nummer belt krijgt u het telefoonnummer van de dienstdoende service monteur.