Stam Specials

Maatwerk carrosseriebouw is de basis en de kracht van Stam Obdam. Onze vakmensen brengen het beste in zichzelf naar boven. Alle jarenlang opgebouwde ervaring in de carrosseriebouw wordt gebruikt om tot speciale carrosserie├źn van de allerhoogste kwaliteit te komen. Elke wens op carrosseriegebied kan worden gerealiseerd.

Onder Stam Specials op deze website vindt u een aantal voorbeelden, voor diverse branches. Uiteraard kunnen wij ook voor uw branche een vervoersoplossing op maat verzorgen.

Transportoplossingen

Voor elke vraag op het gebied van goederentransport moet u bij Stam Obdam zijn. Transportoplossingen zijn onze specialiteit. Neem bijvoorbeeld onze Roll-Over Systemen voor transport van grote lengte. Toepasbaar op standaard-, uitschuifbaar- en zwanenhals oplegger, motorwagen - en of aanhangwagen chassis.

Koggenlandtoernooi

koggenlandtoernooi 2019

Roll Over Systemen

Het Roll-Over systeem maakt het nu mogelijk om transport van grote lengte overdekt cq droog te kunnen vervoeren.

Kijk op onze speciale website www.roll-over.nl of informeer naar de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerking

Ook beschikken wij over een dochter onderneming. Dit is Stam Avenhorn. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het spuiten en beletteren van bedrijfswagens.

Storingsdienst

Storingsdienst:
0226-452543

Als u dit nummer belt krijgt u het telefoonnummer van de dienstdoende service monteur.