Oprijwagen

Oprijwagens zijn een specialiteit van Stam Obdam. Wij kunnen deze opbouw voor u op maat bouwen. Met extra diesel tank voor het voertuig dat u meeneemt of bijvoorbeeld een gereedschapkist. Door gebruik te maken van aluminium oprijplaten die vatzitten aan de carrossereie aan een ronde buis, blijft het gewicht laag en kunt u deze vaak nog eenvoudig met de hand bedienen en op variabel op breedte stellen.

Indien gewenst leveren wij ook stalen oprijplaten met gasveren of hydraulische bediening.

 7540 04  P1030443

7440-01  5960-06

 

Transportoplossingen

Voor elke vraag op het gebied van goederentransport moet u bij Stam Obdam zijn. Transportoplossingen zijn onze specialiteit. Neem bijvoorbeeld onze Roll-Over Systemen voor transport van grote lengte. Toepasbaar op standaard-, uitschuifbaar- en zwanenhals oplegger, motorwagen - en of aanhangwagen chassis.

Koggenlandtoernooi

koggenlandtoernooi 2019

Roll Over Systemen

Het Roll-Over systeem maakt het nu mogelijk om transport van grote lengte overdekt cq droog te kunnen vervoeren.

Kijk op onze speciale website www.roll-over.nl of informeer naar de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerking

Ook beschikken wij over een dochter onderneming. Dit is Stam Avenhorn. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het spuiten en beletteren van bedrijfswagens.

Storingsdienst

Storingsdienst:
0226-452543

Als u dit nummer belt krijgt u het telefoonnummer van de dienstdoende service monteur.