LZV

Stam Obdam is het adres voor uw LZV vragen en wensen. Wij hebben de eerste LZV oplegger-aanhanger in nederland ontwikkeld en gebouwd en hebben dus ruime ervaring in de mogelijkheden voor LZV's.

Er zijn tegenwoordig vele mogelijkheden om een LZV combinatie samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan trekker-oplegger-aanhanger, voorwagen-aanhanger-aanhanger, voorwagen-dolly-oplegger, trekker-oplegger-oplegger
Denkt u na over een LZV combinatie kom dan een keer langs. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden en u adviseren over de voor u meest geschikte configuratie.
DSC01603 DSC01681
P1040506 DSC08612
DSC08636

Transportoplossingen

Voor elke vraag op het gebied van goederentransport moet u bij Stam Obdam zijn. Transportoplossingen zijn onze specialiteit. Neem bijvoorbeeld onze Roll-Over Systemen voor transport van grote lengte. Toepasbaar op standaard-, uitschuifbaar- en zwanenhals oplegger, motorwagen - en of aanhangwagen chassis.

Koggenlandtoernooi

koggenlandtoernooi 2019

Roll Over Systemen

Het Roll-Over systeem maakt het nu mogelijk om transport van grote lengte overdekt cq droog te kunnen vervoeren.

Kijk op onze speciale website www.roll-over.nl of informeer naar de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerking

Ook beschikken wij over een dochter onderneming. Dit is Stam Avenhorn. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het spuiten en beletteren van bedrijfswagens.

Storingsdienst

Storingsdienst:
0226-452543

Als u dit nummer belt krijgt u het telefoonnummer van de dienstdoende service monteur.