Stam Repair

Ook voor laadklepservice en ‚keuringen staat Stam Obdam. voor u klaar, inclusief 24-uursservice. Verder verzorgen wij uw reparaties aan laadkranen, koelinstallaties, enzovoorts.

Stam carrosserieën hebben een lange levensduur door hun hoge kwaliteit. Het overzetten van uw carrosserie op een nieuwe truck is daarom vaak een interessante optie. Stam Obdam kan u adviseren over de mogelijkheden.

Een complete restyling van uw wagenpark?
Stam Obdam kan u hiermee helpen. Wij verzorgen spuitwerk en reclamewerkzaamheden voor u.

Transportoplossingen

Voor elke vraag op het gebied van goederentransport moet u bij Stam Obdam zijn. Transportoplossingen zijn onze specialiteit. Neem bijvoorbeeld onze Roll-Over Systemen voor transport van grote lengte. Toepasbaar op standaard-, uitschuifbaar- en zwanenhals oplegger, motorwagen - en of aanhangwagen chassis.

Koggenlandtoernooi

koggenlandtoernooi 2019

Roll Over Systemen

Het Roll-Over systeem maakt het nu mogelijk om transport van grote lengte overdekt cq droog te kunnen vervoeren.

Kijk op onze speciale website www.roll-over.nl of informeer naar de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerking

Ook beschikken wij over een dochter onderneming. Dit is Stam Avenhorn. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het spuiten en beletteren van bedrijfswagens.

Storingsdienst

Storingsdienst:
0226-452543

Als u dit nummer belt krijgt u het telefoonnummer van de dienstdoende service monteur.