Opknappen / reviseren

Indien uw carrosserie nog voldoet aan uw wensen maar er niet meer spik en span uitziet, kan Stam Obdam ook voor u verzorgen.

Het carrosseriewerk doen we in onze werkplaats in Obdam en het spuit- en reclame werk voeren wij voor u uit in onze eigen spuiterij / reclame bedrijf in Avenhorn. Stam Avenhorn kan u op alle gebieden van reclame uitingen van dienst zijn.

Kijkt u ook eens op hun site van Stam Avenhorn.

Transportoplossingen

Voor elke vraag op het gebied van goederentransport moet u bij Stam Obdam zijn. Transportoplossingen zijn onze specialiteit. Neem bijvoorbeeld onze Roll-Over Systemen voor transport van grote lengte. Toepasbaar op standaard-, uitschuifbaar- en zwanenhals oplegger, motorwagen - en of aanhangwagen chassis.

Koggenlandtoernooi

koggenlandtoernooi 2019

Roll Over Systemen

Het Roll-Over systeem maakt het nu mogelijk om transport van grote lengte overdekt cq droog te kunnen vervoeren.

Kijk op onze speciale website www.roll-over.nl of informeer naar de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerking

Ook beschikken wij over een dochter onderneming. Dit is Stam Avenhorn. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het spuiten en beletteren van bedrijfswagens.

Storingsdienst

Storingsdienst:
0226-452543

Als u dit nummer belt krijgt u het telefoonnummer van de dienstdoende service monteur.