Stam Basics

Stam Basics bedient de Nederlandse markt met een compleet gamma aan 'standaard' carrosserieproducten. Naast de eigenbouw Basics als aluminium snaplock, plywood en schuifzeilen carrosserie├źn, vertegenwoordigt Stam Obdam een groot aantal handelsproducten. Deze producten: van bestelwageninrichting tot complete koel-/vriesopleggers, behoren alle tot de kwalitatief betere in de markt. U krijgt de beste prijs-/kwaliteitverhouding met gegarandeerde Stam Obdam kwaliteit.

Uiteraard biedt Stam Obdam de mogelijkheid om deze handelsproducten aan uw wensen aan te passen. Zo maakt u gebruik van het beste van twee werelden: de marktconforme prijs en snelle levertijd van een handelsproduct, gecombineerd met het maatwerk van de specialisten van Stam Obdam. De nazorg door onze afdeling Stam Repair, ons landelijk dekkend servicenetwerk, geeft u de zekerheid dat Stam Obdam altijd voor u klaar staat.

Onder Stam Basics op deze website vindt u een overzicht van onze carrosserie├źn en bijbehorende producten.

Transportoplossingen

Voor elke vraag op het gebied van goederentransport moet u bij Stam Obdam zijn. Transportoplossingen zijn onze specialiteit. Neem bijvoorbeeld onze Roll-Over Systemen voor transport van grote lengte. Toepasbaar op standaard-, uitschuifbaar- en zwanenhals oplegger, motorwagen - en of aanhangwagen chassis.

Koggenlandtoernooi

koggenlandtoernooi 2019

Roll Over Systemen

Het Roll-Over systeem maakt het nu mogelijk om transport van grote lengte overdekt cq droog te kunnen vervoeren.

Kijk op onze speciale website www.roll-over.nl of informeer naar de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerking

Ook beschikken wij over een dochter onderneming. Dit is Stam Avenhorn. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het spuiten en beletteren van bedrijfswagens.

Storingsdienst

Storingsdienst:
0226-452543

Als u dit nummer belt krijgt u het telefoonnummer van de dienstdoende service monteur.