Gray & Adams

Gray & Adams heeft ruim 50 jaar ervaring met het bouwen van opleggers en carrosserieën voor het koel- en vriestransport. Ook produceert het bedrijf dubbeldeks opleggers en semi- en niet geïsoleerde gesloten carrosserieën. 

Doordat de Engelse markt, net als de Nederlandse, nogal specifieke eisen stelt aan uitvoering en inrichting is Gray & Adams gespecialiseerd in het leveren van maatwerkproducten in grote series met een hoge afwerkingsgraad. Gray & Adams is hoofdleverancier van o.a. Marks & Spencer, Sainsbury's, Tesco, Morrissons, Spar en vele anderen. Met deze kenmerken past Gray & Adams uitstekend in de filosofie van Stam Obdam Website Gray & Adams

Transportoplossingen

Voor elke vraag op het gebied van goederentransport moet u bij Stam Obdam zijn. Transportoplossingen zijn onze specialiteit. Neem bijvoorbeeld onze Roll-Over Systemen voor transport van grote lengte. Toepasbaar op standaard-, uitschuifbaar- en zwanenhals oplegger, motorwagen - en of aanhangwagen chassis.

Koggenlandtoernooi

koggenlandtoernooi 2019

Roll Over Systemen

Het Roll-Over systeem maakt het nu mogelijk om transport van grote lengte overdekt cq droog te kunnen vervoeren.

Kijk op onze speciale website www.roll-over.nl of informeer naar de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerking

Ook beschikken wij over een dochter onderneming. Dit is Stam Avenhorn. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het spuiten en beletteren van bedrijfswagens.

Storingsdienst

Storingsdienst:
0226-452543

Als u dit nummer belt krijgt u het telefoonnummer van de dienstdoende service monteur.